Hirdetés

Hőskori leletek - megtaláltuk a Baldur's Gate gyűjtőinket

|

Csirke nemrég rábukkant egy gyerekkori ereklyére, és ha már előkerült, nosztalgiáztunk is egy kicsit.

Hirdetés

Nemrég készítettünk egy videót a Bloodscalp WoW szerver blade-ről, ami rengeteg emberben ébresztett nosztalgikus érzéseket, úgyhogy gondoltuk megint bekapcsoljuk a kamerát.

Hirdetés

Csirke egykori gyerekszobájából előkerült néhány 20 évvel ezelőtt ereklye, ami legalább annyira meghatározta az ő gyerekkorát, mint a World of Warcraft az enyémet. Úgyhogy most videóban jól ki is bontjuk a Baldur's Gate játékok gyűjtői kiadását, amiket sikerült tökéletes állapotban megőrizni (leszámítva a pólót, de hát ez már csak ilyen).

Ha szeretnétek hasonló videókat, iratkozzatok fel a csatornára, kommentben pedig jöhet, hogy ti milyen ereklyéket őriztetek meg a hőskorból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)