Hirdetés

Batman meghalt, most mi lesz velünk?

|

Megjelent a Gotham Knights, Kaci a mai adásban ezt a játékot fogja kipróbálni.

Hirdetés

Tesztünkben már olvashattátok, hogy nem a Gotham Knights lett a Warner Bros. Interactive legjobb játéka, a technikai megvalósítás és a narratíva sincs épp a csúcson. Ettől függetlenül tagadhatatlan, hogy van a játéknak egy masszívan addiktív vonala is, és aki szereti a hasonló open world címekben szisztematikusan kitakarítani az egész térképet, itt is meg fogja találni a számításait.

Ma mozgás közben is megnézhetitek a játékot, ugyanis ezt fogja streamelni Kaci Xbox Series X konzolon - igen, azon, amin lockolt 30fps mellett kell játszani. Gyertek, és segítsetek kitalálni, milyen hőssel, milyen szerkóval, milyen taktikával birkózzunk meg Batman halálával, és hogyan vágjunk neki a nagy nyomozásnak.

Hirdetés

Az adás pontban 17 órakor indul, a játék legelejéről fogunk kezdeni, hogy ne maradjatok ki semmiből sem. 

Ha még csak véletlenül sem szeretnétek lemaradni az élő adásainkról és értesítést is kapnátok a legújabb videóinkról, mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, és nyomjátok be a csengettyűt is. Ha szerintetek érdemes támogatni a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőség van - ez természetesen teljesen opcionális, de az öröm és hála nem marad el, ha már a Wayne alapítvány nem támogat minket többé.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)