Hirdetés

Battle royale-ból sosem elég, ránézünk a Hyper Scape-re

|

Nemrég debütált a Ubisoft saját battle royale címe, ami új ötletekkel és egy kis arena shooter hangulattal dobja fel a már ezerszer látott játékmenetet.

Hirdetés

Szemmel láthatóan a Ubisoft sem akar kimaradni a megállíthatatlanul tomboló battle royale lázból, a Hyper Scape viszont már első ránézésre is tartogat annyi egyedi megoldást és ötletet, hogy érdemes legyen vele foglalkozni. Pontosan ezért is próbálja ki ma a játékot Kaci a legújabb GameStar livestreamben.

Hirdetés

Az élő adás ma 17 órakor indul (persze mint mindig, egy icipici csúszás most is elképzelhető, főleg úgy, hogy a livestream kezdete előtt még egy igazán különleges unboxing videót is felveszünk Kacival, de erről essen majd szó inkább máskor), ma késő délutánra tehát már meg is van az aktuális néznivaló. Drukkolhattok Kacinak, hátha sikerül megmutatnia a Hyper Scape népének, mi fán terem a magyar virtus.

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni livestreamjeinkről, akkor bátran iratkozz fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)