Hirdetés

Battlefield V Livestream - fegyvert a kézbe!

|

Végre mindenkinek elérhető a Battlefield V, ki is próbáljuk, mit tud a Call of Duty: Black Ops 4 legnagyobb kihívója.

Hirdetés

Ember legyen a talpán az, aki számon tudta tartani, ki mikor eshet neki a Battlefield V-nek, elvégre az EA előfizetős szolgáltatásainak felhasználói már november 9-én belekóstolhattak a játékba (illetve az Origin Access Premier előfizetők már a teljes verziót nyüstölhették), a Deluxe kiadás vásárlóinak november 15-én indult a buli, míg a Standard verzió csak november 20-án indult el. 

Hirdetés

Az mindenesetre biztos, hogy most már mindenki kipróbálhatja magát a második világháború virtuális lövészárkaiban. Így tesz hamarosan a mi Kacink is, aki ma 20 órakor indítja el a legújabb livestreamet. Ha titeket is érdekel, hogy mire képes a Battlefield V, akkor mindenképpen tartsatok velünk. 

Ha pedig kecsesen ráböktök erre a mutatós kis gombra, akkor a jövőben sem maradtok le a videóinkról: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)