Hirdetés

Belekukkantunk a Desperados 3-ba és megnézzük, milyen a vadiúj vadnyugat

|

A zseniális Shadow Tactics után a Mimimi Games műfajon belül maradt, de egészen új köntösben tálalja a lopakodós csapatmunkát. Bele is nézünk a Desperados 3-ba.

Hirdetés

Chava tesztjét már olvashatjátok a Desperados 3-ról, most viszont következő livestreamünk során nem ő, hanem Kaci fog közelebbi ismeretséget kötni a Mimimi Games új játékával ma este.

Hirdetés

Pontosan 19 órakor indul majd el az élő adás, szóval előtte pont lesz még idő alaposan megvacsorázni, és tele pocakkal ülhettek le a képernyő elé, hogy azt élvezzétek, ahogy Kaci válogatott módszerekkel teszi el láb aló a vadnyugat apraját és nagyját. A Desperados 3 tényleg remekül sikerült, szóval ha szerettétek a korábbi részeket, akkor mindenképp érdemes lesz majd néznetek az adást. 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni livestreamjeinkről, illetve többi videónkról, akkor bátran iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)