Hirdetés

Beszéljenek a tények - Johnny Depp és Amber Heard perének hidegrázós valósága

|

Johnny Depp és Amber Heard peréről sokan sokféleképpen írtak már, de kevés olyan összefoglaló anyagot találni, mint a Bronson cikke. Épp ezért készítettünk belőle videót.

Hirdetés

2021-ben elindult egy új testvéroldalunk is, a Bronson, melynek főszerkesztője egy olyan régi kollégánk, Duncan, aki biztosan sokatoknak ismerős. Ő írt a Bronsonra egy hosszú átfogó cikket a Johnny Depp és Amber Heard közötti konfliktusról, az anyag pedig annyira izgalmas lett, hogy úgy éreztük, érdemes lenne videót is készíteni belőle.

Alább tehát a Duncan tollából született, "Johnny Depp eltiprásának hátborzongató története" című véleménycikk videós átiratát találjátok. Az összeállítás teljes egészében az üggyel kapcsolatban a sajtó nyilvánosságában is megjelent, hiteles dokumentumok alapján készült, ám egy részük vagy nem kapott itthon nagyobb nyilvánosságot, vagy soha nem jelent meg.

Hirdetés

Mivel a videó egy, a Bronson magazinban megjelent véleménycikk átirata, magától értetődik, hogy a ti véleményetekre, meglátásotokra, gondolataitokra is kíváncsiak vagyunk. Írjátok meg őket mindenképpen lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)