Hirdetés

Beszéljük meg együtt, milyen lett a The Last of Us sorozat évadnyitója

|

Spoileres kibeszélősorozatot indítunk a The Last of Us széria kapcsán, az élő adásokhoz pedig természetesen ti is hozzászólhattok.

Hirdetés

Ma hazánkban is elérhetővé vált az HBO Max-os The Last of Us sorozat első részé, az elkövetkező hetekben pedig mindig hétfőn fog érkezni az új epizód (összesen 9 részes az évad), természetesen azonnal magyar szinkronnal, illetve felirattal. Már olvashattátok és videós formában meg is nézhettétek spoilermentes évadkritikánkat, most viszont eljött az ideje a spoilereknek.

Persze nem itt, hanem egy külön livestreamben, ahol veletek együtt szeretnénk alaposan kibeszélni az évadnyitót.

Hirdetés

Az élő adás pontban ma este 8-kor fog indulni, szóval mindenkinek lesz még bőven ideje munka vagy suli után megnézni a sorozat első részét. Ezt mindenképp tegyétek meg, mielőtt elindítjátok a streamet, hiszen most tényleg nem spoileresen lesz szó az epizódról. Nagyon fontos azonban az is, hogy a későbbi részekről természetesen nem beszélünk, szóval idejekorán nem lövünk el egyetlen meglepetést sem.

Az elkövetkező nyolc hétfőn ugyanígy fogunk tenni, szóval már most érdemes felvésni a naptárba az élő kibeszélők időpontjait!

Ha semmiképp sem akartok lemaradni az élő adásokról és az egyéb videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)