Hirdetés

Beszéljük meg együtt, mire számítunk Xbox és Bethesda fronton a 2021-es E3-on

|

Élő podcastsorozatunkban az E3 (és a hozzá kapcsolódó) előadások, show-k várható felhozatalát latolgatják a GameStar szerkesztői.

Hirdetés

Veterán olvasóink még biztosan emlékeznek a "Mire E3-ig számolok" cikksorozatra, ami minden évben az aktuális E3-at előzte meg, kvázi vezette fel. Idén is találkozhattatok már a GSO-n olyan cikkekkel, amik a 2021-es E3 egyes bemutatóit, előadásait érintik, írtunk már az Xbox és a Bethesda közös show-járól, valamint a Ubisoft várható műsoráról is.

A ma 17 órakor elstartoló, és egy órásra tervezett adásban Kaci, mazur, HP és Paca fognak beszélgetni, a téma pedig nem más, mint az Xbox és a Bethesda E3-as szereplése. Közvetlenül ezután, 18 órakor indul egyébként a Ubisoft műsorára koncentráló adás is. Szerdán folytatjuk a sort, előbb a PlayStation és az EA nyári tervei jönnek, majd a Nintendo és az összes többi nagyobb kiadó (Square Enix, Bandai Namco, Warner). 

Hirdetés

Ti is bátran szálljatok majd be a beszélgetésbe, a srácok figyelni fogják a kommenteket,  ha pedig már úgyis diskurálunk, szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy remek akcióra: most 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetésre csaphattok le ugyanis mindössze 300 forintért. Az akció új előfizetőknek, vagy minimum 6 hónapja inaktív visszatérő előfizetőknek él. 

Amennyiben még csak véletlenül sem akartok lecsúszni a jövőben az élő adásainkról, mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)