Hirdetés

Bevonulunk, kipróbáljuk a Call Of Duty: Vanguard kampányát

|

Nemrég megjelent a Call Of Duty: Vanguard, EndreMan ezt a játékot fogja pörgetni legújabb livestreamünkben.

Hirdetés

Paca tesztjét már olvashatjátok pár napja a Call Of Duty: Vanguardról (hamarosan érkezik majd a videós verzió is), de magát a játékot még csak a bétafázisban streameltük, épp itt az ideje, hogy élő adásban vessük rá magunkat a teljes verzióra is.

Ma délután pontosan ez fog megtörténni. EndreMan 17 órakor kezdi a streamet, ami a megszokott módon nagyjából két órán át tart majd.

Hirdetés

Az élő adás nagyobb részében a Call Of Duty: Vanguard kampányába fogunk belekukkantani, de mindenképpen hagyunk némi időt a stream végén arra is, hogy próbára tegyük magunkat a multiplayer játékmódokban.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)