Hirdetés

Felfaltuk a BioTechUSA gamer dobozát

|

Természetesen edzésekhez is remekül passzol a gamer doboz tartalma, de akár két e-sport meccs között is kiválóan alkalmas lehet az energiapótlásra.

Hirdetés

Sokféle dobozt bontottunk már, de ilyet bizony még soha! A BioTechUSA jóvoltából egy olyan gamer doboz landolt a szerkesztőségben, amit különféle cukormentes energiaitalokkal, illetve proteinszeletekkel és -chipsekkel tömtek meg.

Hirdetés

BioTechUSA gamer doboza egy halom BCAA Zero Amino energiaitalt, Crush Bar és Zero Bar magyar fehérjetartalmú szeleteket, Protein Chips rizschipset, valamint Protein Wafer ostyát rejt magában, mi pedig nemrég feltéptünk egy ilyen dobozt, és minden finomságot megkóstoltunk belőle. Legújabb videónkban tehát azt láthatjátok, hogy rápróbálunk ezekre a cukormentes, fehérjében gazdag rágcsálnivalókra, szeletekre és energiaitalokra. A doboz tartalmáról egyébként ebben a cikkben is olvashattok, jó pár fontos, életmódváltáshoz kapcsolódó tanács mellett. 

További videókért mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)