Hirdetés

Minden, amit a Ragadozó madarak (Birds of Prey) karaktereiről tudni kell

|

Harley Quinn nyilván nem ismeretlen, de kik azok, akik mellette állnak majd a héten debütáló filmben? Ezt járjuk körbe új videónkban.

Hirdetés

Február 6-án lesz a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) premierje, melyben a Margot Robbie által megformált karakter a Jokerrel való szakítását dolgozza fel sajátos módon, meg persze elhárít egy veszélyt, amiben több, hasonlóan vad barátnője is segíti.

Hirdetés

Nemcsak Quinn, hanem a film többi fontos karaktere, Vadásznő, Fekete Kanári, Renee Montoya, Cassandra Cain, Victor Zasz és Fekete Maszk is érdekesek; róluk szedtünk össze pár fontos dolgot a hat és félperces videóban, így megtudhatjátok, hol bukkantak fel először, milyen szerepük volt anno, és milyen szerepük lehet most, az új filmben.

Kritikával is jövünk hamarosan, addig ne felejtsetek el feliratkozni a csatornánkra, benyomni a csendgőt, és like-okat dobálni, mintha nem lenne holnap!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)