Hirdetés

Birds of Prey - berobbant az első előzetes

|

Margot Robbie továbbra is zseniálisan alakítja a Harley Quinnt.

Hirdetés

A forgatási képek, rövid teaser anyagok és menő poszterek után végre megkaptuk a jövőre érkező Birds of Prey mozi első teljesértékű előzetesét, ami nem meglepő módon főleg Harley Quinn karakterére fókuszál. 

Hirdetés

A magyarul Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) címmel a mozikba kerülő film frissen publikált előzetesében Quinn kisasszony sakálokat vásárol, táncol, robbantgat, lövöldözik, és persze összeránt egy eléggé menőnek tűnő csajbandát, akiknek egyelőre csak elég kis reflektorfény jutott, de Margot Robbie mellett nem is olyan egyszerű labdába rúgni. Íme a friss trailer:

A Birds of Prey egészen pontosan 2020. február 6-án fog megérkezni a hazai mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)