Hirdetés

Black Adam fogja megmenteni a DC filmes univerzumát?

|

Évekig tartó előkészületek után Dwayne Johnson bemutatkozott a DCEU-ban a gonosztevőből lett antihős, Black Adam szerepében.

Hirdetés

Mától vetítik a hazai mozik a DCEU legújabb felvonását, a régóta várt Black Adamet nem kisebb névvel, mint Dwayne Johnsonnal a címszerepben. A produkció nagyon hosszú ideig érlelődött, mire végül sikerült megvalósítani, noha nem teljesen úgy, ahogy azt eredetileg elképzelték az alkotók.

Black Adammel együtt ráadásul olyan, a mozivásznon eddig mellőzött karakterek is bemutatkoznak, mint Doctor Fate, Hawkman, Atom Smasher, vagy éppen Cyclone. És azért Pierce Brosnan felbukkanása egy szuperhősös filmben sem éppen mindennapi dolog.

Hirdetés

De vajon ennyi elég is az üdvösséghez, vagy ennél azért sokkal több kellene a rivális MCU-hoz képest látványosan bukdácsoló DCEU megmentéséhez? A részletesen kibontott választ elolvashatjátok itt, vagy akár el is indíthatjátok az alábbi videokritikát.

Ha tetszett ez a videó, és nem szeretnétek lemaradni további filmkritikáinkról, akkor fontoljátok meg, hogy feliratkoztok YouTube-csatornánkra, és ha már ott vagytok, javasolt benyomni a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok az újdonságokról. Amennyiben pedig támogatnátok a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság és a szuperköszönet funkció révén is. Hálásan köszönjük mindegyiket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)