Hirdetés

Bleeding Edge Livestream - imádni vagy gyűlölni fogjuk ezt?

|

Megjelent a Bleeding Edge, a Hellblade alkotóinak legújabb játéka, amit immár a Microsoft égisze alatt készítettek. De megérte erre fordítani az energiát? Most kiderül.

Hirdetés

Nem titok, mi is csak a fejünket vakargattuk, mikor először megmutatták nekünk a Ninja Theory új játékát, vagyis a Bleeding Edge-et. A címben szereplő kérdésre tehát egyelőre még nem tudjuk a választ, de könnyen lehet, hogy a mai livestreamben ez is kiderül majd. 

Hirdetés

Ma 18 órától ugyanis Kaci a Bleeding Edge-et fogja streamelni nektek a GameStar Hungary YouTube-csatornán. Nézzük meg együtt, volt-e értelme ilyen projektekre is rárakni azt a csapatot, akiknek korábban olyan remek játékokat köszönhettünk, mint a Hellblade: Senua's Sacrifice, vagy a DmC: Devil May Cry. 

További videókért iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)