Hirdetés

Hogyan lett a Blizzard a világ egyik legnépszerűbb és leggyűlöltebb fejlesztője?

|

Tényleg eladta magát a Blizzard? Ha igen, pontosan hányszor is? Összefoglaljuk ebben a videóban.

Hirdetés

Cikk formájában már olvashattátok a Blizzard Entertainment cégtörténetét, viszont úgy gondoltuk, a téma van annyira érdekes, hogy érdemes rászánni egy magyarázó videót is. 

Hirdetés

Történetünk 1991-ben indul, mikor három fiatal megalapított egy fejlesztőcéget, ami akkor bizony még nem is Blizzard Entertainmentnek hívtak. Az azóta eltelt közel harminc esztendőt sűrítettük most kicsivel több mint 13 percbe. Útközben érintettük azt az időszakot, mikor gyakorlatilag adták-vették a tulajdonosok a Blizzardot, majd kitértünk a Vivendi-korszakra és persze az Activisionnel történt fúzióra is. Csapjatok rá a nagy Play gombra, és indulhat a cégtörténeti gyorstalpaló. 

További videóinkért érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)