Hirdetés

Szörnyvadászat édeskettesben - Blood Knights GameStart

|

Endreman és Kaci a júliusi GameStar teljes játékának együtt vágtak neki, mert hát tudjuk, hogy párosan szép az élet.

Hirdetés

Valamivel több, mint egy héttel ezelőtt került fel a boltok polcaira a júliusi GameStar magazin, amiben több, mint 40 oldalon keresztül taglaljuk részletesen, exkluzív interjúkkal és beszámolókkal kiegészítve az E3-at és az EA Playt.

Az újság mellé ezúttal a The Surge-öt és a Lords of the Fallent is jegyző Deck13 egy korábbi játéka, a Blood Knights került, ami egy kooperatív hack'n'slash, megbolondítva egy kis karakterfejlesztéssel, vicces dialógusokkal, meg némi platforming résszel is. Év játéka díjat ugyan nem érdemes, de valakivel együtt játszva kifejezetten mókás tud lenni, a szumma jókedvet pedig csak növeli, ha GameStar teljes játékként szerzitek be.

Ha tetszenek a videóink és még nem vagytok feliratkozva, most megtehetitek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)