Hirdetés

Kibontottuk a legjobb vikinges társast - Blood Rage unboxing

|

Csirke és Kaci egy újabb társasjátékról szaggatta le a védőfóliát. Ezúttal a Blood Rage nevű csoda lett az áldozatuk,. amelyben kivételesen gyönyörű minifigurák is lapulnak.

Hirdetés

Nem is olyan nagyon régen kibontottunk egy remek Star Wars társasjátékot, most pedig Csirke és Kaci egy újabb kiváló táblás játék társaságában ült kamera elé. 

Hirdetés

A Delta Vision Kiadó nemrég magyarul is piacra dobta Eric M. Lang egyik legjobb társasjátékát, a Blood Rage-et. A közelgő Ragnarök miatt minden valamirevaló viking harcos bizonyítani akarja dicsőségét, elvégre csak a legnagyobb harcosok ülhetnek az istenek asztalához a Valhallában. A Blood Rage-ben pontosan ez lesz a dolgunk, három korszakon (körön) át kell minél több dicsőséget összegyűjtenie a játékosoknak, akik saját viking klánjaikat egyengethetik a dicső halál felé, mialatt a világ szépen lassan elpusztul. A játék tesztjét a decemberi GameStar magazinban olvashatjátok majd, de addig is könyököljetek rá a Play gombra, és nézzétek meg az unboxing videót, mutatjuk a dobozban lapuló bámulatosan részletes figurákat.

Amennyiben a jövőben is szeretnétek hasonló videókat látni a csatornánkon, mindenképpen jelezzétek nekünk, illetve előtte még iratkozzatok fel, állítólag jót tesz a tesztnek és a léleknek is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)