Hirdetés

Blood & Truth GameStart - térdig V(é)R-ben gázolva

|

Sok kifogásunk volt eddig a VR játékokkal, de a Blood and Truth remekül bizonyítja, hogy bőven van potenciál ebben a műfajban.

Hirdetés

Hat évvel ezelőtt érkeztek meg az első Oculus Rift fejlesztői készletek, az azóta eltelt időben pedig rengetegen próbáltak szerencsét a VR műfajban. Ezek közt voltak kiemelkedőbb alkotások és nagyobb sikercímek, de a legtöbb játék elhasalt.

Hirdetés

Már a PlayStation VR Worlds részeként megjelenő The London Heist után is azt éreztük, hogy nagyon szívesen töltenénk sokkal több időt is ebben a világban, a Blood and Truth pedig gyakorlatilag pontosan ezt hozza el. Rá is mentünk egy GameStart adásban:

Jövünk a második résszel, ne maradjatok le!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)