Hirdetés

Bloodborne 2 - már a hétvégén bejelentik?

|

Gócza, a GameStar házi összeesküvéselmélet-gyártója összeszedett pár igencsak gyanús nyomot, amelyek alapján szerinte teljesen egyértelmű a Bloodborne 2 közelgő bejelentése.

Hirdetés

Góczáról a szerkesztőség berkein belül tudni lehet, hogy hajmeresztő elméletekkel szokott előállni, ezeket pedig előszeretettel megosztja kollégáival is.

Hirdetés

Legújabb teóriája annyira érdekesnek tűnt, hogy úgy éreztük, nektek is hallanotok kell. Gócza szerint ugyanis a hétvégi PlayStation Experience rendezvényen fogják bejelenteni a FromSoftware következő nagy dobását, a Bloodborne második részét. Az alábbi videóban erről mesél nektek. 

Fontos, hogy a felvétel rögzítésének pillanatában még nem láttuk azt a teaser videót, amit ma reggel megmutattunk.

Lehet, hogy csak akkor jelentik be ténylegesen a második Bloodborne játékot, ha feliratkoztok a csatornánkra. Ne kockáztassatok! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)