Hirdetés

Íme a legmagyarabb World of Warcraft ereklye: az eredeti Bloodscalp szerver

|

Eljutott hozzánk a híres, vagy már-már hírhedt szerver, ahol szinte csak magyarok játszottak.

Hirdetés

A Blizzard még 2011-ben cserélte le a teljes szerverparkot, és ahelyett, hogy kukázták volna a régi hardvereket, egy jótékonysági aukción adták el őket a rajongóknak.

Hirdetés

Így talált gazdára a Bloodscalp is, ami elsősorban azért különleges, mert szinte kizárólag magyarok lakták. Olyan legendás guildek otthona volt ez, mint a HUNGARIAN HORDE KILLERS, a Deus Ex, a Hungarian Horror Bunnys (sic!), vagy épp a Honorless Targets. Az alábbi videóban közelebbről is megmutatjuk a WoW magyar történelmének egyik legfontosabb darabját.

Ha szeretnétek hasonló videókat látni, iratkozzatok fel a csatornánkra, kommentben pedig jöhet, hogy nektek milyen élményeitek kötődnek a Bloodscalphoz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)