Hirdetés

Láttuk a Bloodshotot, és videóban meséljük el, hogy érdemes-e időt szánni rá

|

Kaci és EndreMan megnézték a Sony legújabb képregényfilmjét, amelyben Vin Diesel menti meg a világot, legújabb videónkban pedig alaposan kibeszélik az élményeiket.

Hirdetés

A Valiant Comics karakterei nem tartoznak a legismertebb képregényhősök közé, de a Sony a jelek szerint bízik abban, hogy érdemes filmes szinten is alámerülni ebbe a franchise-ba. Vin Diesel főszereplésével kerül a mozikba az öngyógyító képességekkel és sok egyéb extrákkal felturbózott Bloodshot története, Kaci és EndreMan pedig erről a filmről beszélgetnek az alábbi videóban. 

Hirdetés

Ha inkább egy írott kritikához lenne kedvetek, akkor ide kattintva azt is eléritek, de azért természetesen a már hagyományosnak mondható videós kibeszélőnk sem marad el a Bloodshot kapcsán. Dőljetek hátra, bökjetek rá a nagy Play gombra, és hallgassátok meg, mit gondolnak a srácok Diesel legújabb mozijáról. 

További kibeszélőkért és más filmes, videojátékos tartalmakért iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)