Hirdetés

Bloodsports.TV - gladiátorok a novemberi GameStarban

|

A most megjelent magazin mellé egy kifejezetten izgalmas kooperatív játékot csomagoltunk, amibe most bele is néztünk egy kicsit.

Hirdetés

Ha szeretitek a MOBA stílusú játékokat, akkor azért, ha még sosem próbáltátok, akkor azért érdemes lecsekkolni e havi teljes játékunkat.

Hirdetés

A Bloodsports.TV egy kooperatív hero defense, amiben egyre durvább ellenfelekkel kell szembenézni. Egyedül kihívás, csapatban pedig kifejezetten jó szórakozás, még azok számára is, akik nem most találkoznak először a műfajjal, hiszen magasabb nehézségi szinten tökéletesen össze kell dolgozni a többiekkel.

Az sem baj, ha nincsenek olyan barátaid, akikkel játszhatnál, hiszen most rengeteg GameStar-olvasó csatlakozik majd a harchoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)