Hirdetés

Így lett a Counter-Strike: Global Offensive az elmúlt tíz év egyik legfontosabb játéka

|

A napokban 10 éves lett a Counter-Strike: Global Offensive, videóban emlékezünk meg róla.

Hirdetés

Pár napja ünnepelte 10. születésnapját sokak kedvenc kompetitív játéka, a Counter-Strike: Global Offensive. A CS:GO elmúlt tíz évét cikkben foglaltuk össze, most pedig ahogy azt már hosszú ideje megszokhattátok, ezt az anyagot videós formában is elkészítettük nektek. 

Mozgalmasan telt a CS:GO első tíz éve, így bőven volt miről mesélnünk nektek az alábbi videóban. A sztorit egészen a kezdeti időktől indítjuk, vagy a Counter-Strike: Global Offensive első bétájától 2011 augusztusára datálható.

Hirdetés

A videó végén pedig el fogunk jutni egészen odáig is, hogy vajon milyen jövő várhat a játékra, érdemes-e konkrét folytatásra számítani valaha. 

Ha ez a videónk is elnyerte a tetszéseteket, akkor villámgyorsan dobjatok rá egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok a friss feltöltésekről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)