Hirdetés

Exkluzív Borderlands 3 beszámoló - Magyarországról egyedüliként próbálhattuk ki a játékot

|

Másfél órán át nyúzhattuk Los Angelesben a Borderlands 3-at, videóban mesélünk arról, hogy milyen volt.

Hirdetés

Írásos formában már találkozhattatok a GameStar Los Angeles-i kalandjával, hiszen a GSO-n már pár napja olvasható az előzetes, ami a szeptemberben érkező Borderlands 3-at mutatja be nektek Hollywoodban szerzett tapasztalataink alapján.

Hirdetés

Az alábbi videó helyszíni felvételeket is tartalmaz, így nem csak a bemutatón szerzett élményeket kapjátok meg első kézből, de abba is bepillantást nyerhettek, hogyan néz ki egy ilyen nagyszabású rendezvény az Egyesült Államokban. A 2K Games nem sajnálta a pénz a körítésre, az már biztos. 

A májusi GameStar magazinban egy interjúval is kibővített, hatoldalas előzetest olvashattok majd a játékról, hamarosan pedig egy kibeszélővel is jelentkezünk, amelyben alaposan beleássuk magunkat a részletekbe. Ha még csak véletlenül sem szeretnétek lecsúszni erről, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)