Hirdetés

5+1 szuperhős, akiknek megágyazott a Bosszúállók: Végjáték

|

A Bosszúállók: Végjáték elvarrt néhány szálat, de legalább ennyit elő is készített. Megpróbáltuk összeszedni, kik lehetnek a Marvel következő generációs szuperhősei.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjátékban bizonyos szereplőktől a jelek szerint végleg búcsút vettünk, de a film pár teljesen nyilvánvaló utalása vagy épp gondosan elrejtett apró kis easter eggje már most előrevetíti, hogy milyen új (vagy megújult) hősök bukkanhatnak fel a következő években. 

Hirdetés

Az alábbi videóban Szada azokat a karaktereket szedte össze, akik megjelenését tökéletesen előkészíthette a Végjáték. Persze nincs rá garancia, hogy mindannyian tiszteletüket teszik majd a filmvásznon, vagy esetleg a Marvel tévésorozataiban, de azért elég valószínű, hogy nem véletlenül kaptunk olyan utalásokat, amik rájuk vonatkoznak. Jöhetnek majd a ti tippjeitek is: szerintetek milyen hősökkel bővül majd a jövőben a Marvel filmes univerzuma? 

Hamarosan érkezünk egy újabb kapcsolódó videóval. Ha nem akartok lemaradni róla, akkor mindenképp iratkozzatok fel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)