Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - SPOILERESen beszéljük meg, mit láttunk

|

Csirke és Gócza alaposan kivesézték a Bosszúállók: Végtelen háborút, szót ejtettek az eddigi legfontosabb Marvel mozi fénypontjairól és hibáiról is.

Hirdetés

Közületek is egyre többen látták már a legújabb Avengers mozit, ezért úgy éreztük, hogy eljött az ideje egy spoileres kibeszélőnek, ahol szót ejtünk a Bosszúállók: Végtelen háború legnagyobb meglepetéseiről. 

Hirdetés

Persze a váratlan húzások mellett azért a film hibát sem hagytuk ki. Szerencsére ezek nem alkotnak hosszú listát, a Végtelen háború egy igazi mozis ünnep a képregények rajongóinak. Az alábbi videóban tehát részletesen körüljárjuk a film legjobb jeleneteit, emlékezetes karaktereit, a nagy meglepetéseket és azt a ravasz marketingkampányt is, aminek köszönhetően még azok is meglepődtek a vetítésen, akik az összes előzetest kívülről fújták. 

Miután feliratkoztatok a YouTube-csatornánkra, nyugodtan írjátok le saját véleményeteket is a Bosszúállók: Végtelen háborúról, itt szabadon mehetnek a legszaftosabb részletek is a kommentek között, elvégre egy spoileres kibeszélőről van szó. Viszont nyilván aki nem akar spoilert, ne menjen lejjebb. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)