Hirdetés

Botrány lett az új Aragornból, de más is történt a héten

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Már megjelenése lőtt nagy port kavart a legújabb Magic: the Gathering kiegészítő, a játékosokat A Gyűrűk Ura világába kalauzoló The Lord of the Rings: Tales of Middle-Earth szett, mely dedikáltan a "diverzitás és egyediség" jegyében született. Az alkotók jó előre hangsúlyozták, hogy egy új, minden korábbitól eltérő megközelítést követnek majd, a rajongók egy része pedig egyből fel is háborodott ennek egyik manifesztációján, konkrétan azon, hogy a kártyalapokon Aragorn egy színes bőrű karakter lett. 

Messze nem csak ez történt azonban az elmúlt hét napban, a GameStar Hype-ban pedig mi most is egyetlen videóba sűrítettük nektek a hét legfontosabb, legérdekesebb, vagy épp legbizarrabb híreit.

Hirdetés

Az új adásban többek között szó esik arról, hogy mely játékkal harangozták be az Xbox Games Showcase-t, hogyan került illetéktelen kezekbe a STALKER 2 korai verziója, milyen PS-exkluzív cím jön legközelebb pécére, és hol láthatjuk majd mozgás közben a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLC-t.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)