Hirdetés

Brutális lesz az NVIDIA RTX 30-as széria, hisztiznek a GTA Online csalói

|

Ezen a szombaton is elhoztuk nektek a játékvilág és az e-sport legfontosabb híreit, most sem maradtatok GameStar Hype nélkül.

Hirdetés

A legújabb GameStar Hype elején rögtön azoknak a nézőknek kedveskedünk, akik odavannak narrátorunk Ákos hangjáért. Ezt követően viszont már el is kezdi darálni Ákos és Kaci párosa az elmúlt hét legizgalmasabb videojátékos és e-sport híreit. És bizony van is bőven miről mesélnünk, hiszen nemrég az NVIDIA bemutatta a bitang erős 30-as széria videokártyáit, vagyis a GeForce RTX 3080, 3070 és 3090 kártyákat.

Hirdetés

Ezen kívül többek között szó esik az adásban a PlayStation 5 valószínűsíthető európai csúszásáról, a GTA Online csalóinak balhéjáról, a szeptemberi játékmegjelenésekről, a Fall Guys jótékonysági versenyének lezárásáról, az indiai PUBG klónról, vagy épp arról, hogy Elon Musk saját játékokat fejlesztene a Tesla autókhoz.

Nincs is miért húzni az időt, vessétek rá magatokat a legújabb adásra, utána pedig nézzetek körül a GameStar Hype támogatója, a Samsung exkluzív akciói között is!

GameStar Hype műsora az Esport Universum produkciós gondozásában készült. Ha a jövő heti adásról sem akartok lemaradni, akkor iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)