Hirdetés

Bújjunk együtt macskabőrbe a Strayben!

|

Mai livestreamünkben EndreMan fogja kipróbálni a Strayt.

Hirdetés

Az ismert megjelenések alapján egészen jól meg lehet tervezni előre, mely játékok kerülnek elő péntekenként a GameStar menetrendszerinti élő adásaiban. Hetekkel ezelőtt eldöntöttem már ennek fényében, hogy a Strayt biztosan EndreMan fogja streamelni, mivel bár többen is boldog macskatulajdonosok a szerkesztőségben, kétségkívül ő közülünk a legnagyobb cicabolond.

Ma pontosan ez fog megtörténni. 

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban, vagyis 17 órakor indul, és nagyjából két órán át fog tartani - aztán ki tudja, lehet, hogy Endre le sem lesz képes tenni a kontrollert, annyira elvarázsolni a kiscica.

Ha a későbbieket is szívesen megnéznétek élő adásainkat, akkor érdemes feliratkozni a csatornánkra, valamint azért, hogy értesítést kapjatok, megnyomni a csengettyűt is. Ha pedig még a munkánkat is támogatni szeretnétek, akkor a csatornatagság mellett a szuperköszönetet ajánljuk figyelmetekbe. Hálásak vagyunk minden kedvességért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)