Hirdetés

Büntetően kemény vagy fájdalmasan bárgyú a Halálos iramban 10?

|

Tizedszerre is megmenekül a család? Kompetens gonosz tud lenni Jason Momoa? Megannyi kérdés!

Hirdetés

A GameStar szerkesztőségének tagjait kemény fából faragták, Chavát még az sem tántoríthatja el, ha éppen a 10. Halálos iramban filmet kell megnéznie, hogy kritikát írjon róla nektek. De vajon annyira kellemetlen lett az immár tizedik (sőt, tizenegyedik, elvégre volt ott egy nem is annyira rossz spin-off is pár éve) felvonás? Az alábbi videós összefoglalóból ez is kiderül!

Amennyiben inkább olvasnátok Chava véleményét, természetesen erre is lehetőség van, az írott kritika már ugyancsak elérhető.

Hirdetés

Ha ti is láttátok a filmet, akkor lent, a kommentek között írjátok meg saját személyes véleményeteket, nagyon kíváncsiak vagyunk arra, nálatok esetleg betalált-e a film!

Ha semmiképp sem akartok lemaradni a GameStar videós tartalmairól, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Ez persze teljesen opcionális, de hálából végtelen jár érte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)