Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 béta livestream - irány a háború

|

Rárepülünk a Call of Duty: Black Ops 4 bétájára, tartsatok velünk!

Hirdetés

A Treyarch lefektetheti egy újgenerációs Call of Duty alapjait. A szokásos kampányt a battle royale mód váltja, a többjátékos módot és a Zombiest pedig alaposan átdolgozzák, a kérdés már csak az, mekkora sikerrel.

Hirdetés

Lassan de biztosan közelítünk az októberi megjelenéshez, a srácok pedig késznek érzik a játékot annyira, hogy beengedjék a rajongókat is. Mi PC-n fogunk nekiugrani a bétának, ami várhatóan nem kevés kihívást kínál majd, hiszen jómagam inkább a Rainbow Six: Siege pályáit ostromoltam az elmúlt időszakban, ennek a játéknak pedig nagyon más a dinamikája.

Este 7-kor kezdődik a stream, ha biztosan nem akartok lemaradni, egy feliratkozással biztosíthatjátok a helyeteket (illetve a YouTube is küld értesítést, ha épp úgy tartja kedve).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)