Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - a Special Ops is pörgős előzetest kapott (itt magyar felirattal nézhető)

|

Noha ezúttal a zombik kimaradtak, az élvezetes csapatos küldetéseknek nem kell búcsút mondjunk.

Hirdetés

Az alkotók tegnap megörvendeztettek minket egy elképesztően hangulatos előzetessel a várva várt Modern Warfare kampányáról, amitől minden CoD-rajongó szíve hevesebben kezdett verni, most pedig egy rövidke trailen a Special Ops mód is bemutatkozik, így ha nem csak a sztori érdekelne, de egy jó kis kooperatív mókára is vevők vagytok, akkor ez lesz a nektek való csetepaté.

Hirdetés

A Spec Ops a megjelenéskor négy nagy bevetést kínál majd, melyeknek még három komával vághatunk neki, első körben egy városi környezetben Verdansk közelében. A küldetések megoldásának módja teljességgel tőlünk függ, a fejlesztők úgy alakították ki a pályákat, hogy csendben lopakodva, fegyverropogás közepette vagy akár egy járművel tarolva is megritkíthatjuk az ellenfél sorait, akik persze szintén nem lesznek restek bevetni a nehézlovasságot, ha túlságosan nagy felfordulást csinálnánk. A frissen kiadott előzetest itt nézhetitek meg:

A Spec Opson belül különböző küldetéstípusokat is választhatunk, melyeket úgyszintén csapatban, de akár egyedül is megoldhatunk. Ezek között lesz az egy éves exkluzivitása miatt hírhedté vált  Survival mód, amit a megjelenéskor csak a PS4 tulajok próbálhatnak ki. Az itt megalkotott karakterünket átvihetjük a kompetitív multiplayerbe is, ahol a megszerzett felszereléseink bővítik a megszokott arzenálunkat. 

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-án jelenik meg, a Special Ops módok pedig megjelenéstől elérhetőek lesznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)