Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare videoteszt - tíz éve nem volt ilyen jó

|

2019-ben az Activision ismét az Infinity Ward csapatára bízta az aktuális Call of Duty fejlesztését, az új Modern Warfare pedig méltónak bizonyult a nagy előd nevére.

Hirdetés

Az életben csupán két dolog biztos: a halál és az adó - tartja a mondás, de harmadiknak simán odacsaphatnánk azt a tényt is, hogy az Activision minden esztendőben kiad egy újabb Call of Duty epizódot. Idén viszont hosszú idő után tényleg elkezdett felfelé ívelni a sorozat csillaga. 

Hirdetés

Az új Call of Duty: Modern Warfare ugyanis mind a kampány, mind a multiplayer játékmódot terén remekül sikerült, Paca pedig az alábbi videotesztben részletesen is összefoglalta azt, hogy miért is szerettük annyira a 2019-es CoD-t. Tessék rákönyökölni a méretes Play gombra, aztán persze utána meséljétek el a saját véleményeteket is a játékról lent, a kommentek között. 

További videotesztekért iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)