Hirdetés

Célba vesszük a Zónát a Chernobylite-ban

|

A mai livestreamben Kaci a The Farm 51 hamarosan megjelenő játékát, a Chernobylite-ot próbálja ki.

Hirdetés

Nincs már vészesen messze a Chernobylite végleges verziójának hivatalos megjelenése, hiszen a játék július 28-án érkezik majd meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re és PS5-re. Nekünk viszont már most lehetőségünk van kipróbálni, első tapasztalatainkat pedig természetesen veletek is meg akarjuk osztani.

Az adás a megszokott időpontban, vagyis 17:00-kor kezdődik (minimális késés persze sosem zárható ki), és előreláthatólag nagyjából két órán át pörög majd. 

Hirdetés

Ha nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)