Hirdetés

Megjártuk a lasertagháborút

|

November első szombatján a Duna Plazában található LaserForce arénájában jártunk, itt rendezte meg a Chio Mozdulj Gamer a LaserForce bajnokságot, amit természetesen a GameStar csapata sem hagyhatott ki. Olvasóinkkal kiegészülve vetettük bele magunkat a nagyszabású lézercsatába.

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom szervezői igyekeznek folyamatosan változatos sportprogramokkal szolgálni nektek, amelyeken természetesen teljesen ingyenesen vehettek részt. Nemrég egy napszabású versenyen azt mutatták meg, milyen is az esszenciális lasertag élmény.

Hirdetés

Sokféle lasertag technikát próbáltunk már, de kétségtelenül a LaserForce rendszere viszi mind közül a prímet. A Duna Plazában található arénában nem csak hatalmas és látványos játéktéren folyik a csata, hanem minden résztvevő egy olyan kártyát is kap, ami folyamatosan rögzíti a játékosok teljesítményét, így a meglépett szinteket és megszerzett achievementeket is. 

Mutatjuk, milyen remek móka volt a Chio Mozdulj Gamer LaserForce bajnokság:

Ha a jövőben sem szeretnél lemaradni egyetlen videónkról sem, így például a Chio Mozdulj Gamer rendezvények összefoglalóira is kíváncsi vagy, akkor mindenképpen bökj rá erre a gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)