Hirdetés

A gamerek elfoglalták a Balaton partját

|

A legutóbbi Chio Mozdulj Gameren a sportolni vágyó gamerek két teljes napon át uralták a siófoki Plázst. A rendezvényt Luckey sem hagyhatta ki, vele is beszélgettünk.

Hirdetés

A siófoki Chio Mozdulj Gameren készült fotókat már nemrég megmutattuk nektek, most pedig itt az ideje, hogy a rendezvény összefoglaló videójával se maradjunk tovább adósaitok. 

Hirdetés

Augusztus 15-én és 16-án is folyamatosan pörögtek az izgalmas sportprogramok a siófoki Plázson, ahová a Mozgalom korábbi nagykövetei, Szalay Isti és Luckey is ellátogattak. Az alábbi videóban Luckeyval egy gyors interjút is megnézhettek, valamint persze a Chio Mozdulj Gamere eddigi egyik legjobb állomásának felejthetetlen pillanatait is újra láthatjátok, ha pedig ti is ott voltatok a Plázson, akkor még akár saját magatokat is kiszúrhatjátok.

Amennyiben nem szeretnétek lemaradni a későbbiekben sem a Mozgalom ingyenes rendezvényeiről, akkor kövessétek a Mozdulj Gamer hivatalos Facebook oldalát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)