Hirdetés

Commandos 2: HD Remaster Livestream - jöhet egy kis retro háború?

|

Ezen a héten a Commandos 2: HD Remastert fogja kipróbálni Kaci az aktuális GameStar livestreamben. Lássuk, mire képes ez a retro csoda 2020-ban.

Hirdetés

A Commandos 2: Men of Courage eredetileg 2001-ben jelent meg PC-re, majd egy évvel később PlayStation 2-re és az első Xboxra is. Imádtuk az Eidos Interactive játékát, így nem kis örömünkre szolgált, hogy idén megérkezett a felújított változat. Ma ezt próbálja ki Kaci. 

Hirdetés

Az élő adás 17 órakor kezdődik, szóval már semmiképp se menjetek túlságosan messzire, hamarosan eldördülnek az első lövések. A Commandos 2 HD Remaster tesztje pedig természetesen hamarosan érkezik majd, jelenleg Paca nyúzza vadul a játékot, de mellette még például a Zombie Army 4: Dead War is ott csücsül nála, szóval bőven jönnek még tesztek ebben a kevésbé izgalmas februárban is. 

Hasonló tartalmakért érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornájára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)