Hirdetés

A zaklatásról igenis beszélni kell, a Concrete Genie pedig ennek remek apropót ad

|

Legújabb kibeszélő videónk eléggé rendhagyó lesz, mivel egyrészt játszani is fogunk benne, másfelől pedig a ti leveleitek kapcsán boncolgatjuk a bullying témakörét.

Hirdetés

HP és mazur leültek kicsit játszani a remek Concrete Genie-vel, közben pedig Damsa Andrei pszichológus szakértővel arról is beszélgettek, hogy milyen témákat boncolgat a játék. A zaklatás, a bullying nem könnyű témakör, de pont ezért érdemes róla nyíltan beszélni.

Hirdetés

A Sony-val közösen elindított #stopbullying kampányunk keretein belül a ti történeteitekre voltunk kíváncsiak, és elég sokan írtatok is nekünk. Az alábbi videóban a ti történeteiteken, illetve magán a játékon keresztül beszélik át a szereplők a zaklatás kérdéskörét. Hamarosan lehetőségetek lesz egyébként egy egyedi, Concrete Genie-festésű PS4 kontrollert is bezsebelni, ha elég kreatívan tudtok alkotni a játékban. Ennek részleteivel nemsokára jelentkezünk. 

Az ünnepek alatt is folyamatosan éreznek majd az új videók, megéri feliratkozni a csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)