Hirdetés

Csak a magyar felirat miatt érdemes megvenni a The Last of Us Part I-t?

|

Elkészült és napokon belül megjelenik a The Last of Us remake-je, megnéztük, mivel nyújt többet a 2014-es remasternél.

Hirdetés

Hét hónapja már, hogy megjelent PlayStation 5-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, és ugyan a Sony a PC-s változatot is az idei évre ígérte, egyre inkább valószínű, hogy csak valamikor jövőre mélyülhetünk el Nathan Drake és barátai kalandjaiban. Hasonlóra számíthatunk a The Last of Us Part I esetében is - ez is kapható lesz majd a Steamen, de egyelőre nem tudni még, mikor.

A PS5-ös változat viszont szeptember 2-án jelenik meg, és a Sony lehetőséget adott nekünk arra, hogy a premier előtt végigjátsszuk, majd elmondjuk nektek, mennyire voltunk vele elégedettek.

Hirdetés

Aki szeretne magyar feliratos játékmenet-jeleneteket és átvezetőket látni, vagy csak eleve videós formában megismerni mondanivalónkat, görgessen egy kicsit lejjebb és nyomjon rá arra a gombra, amivel elindíthatja a lejátszást, aki viszont az írott tesztet preferálja, itt találhatja meg.

További tesztekkel és még érdekesebb tartalmakkal folyamatosan jelentkezünk YouTube csatornánkon, feltétlenül iratkozzatok fel, ha még nem tettétek. A csatornataggá válással és a szuperköszönettel támogathattok minket, ha tetszik, amit és ahogy csinálunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)