Hirdetés

Csak egy délutánod van játszani? Akkor ezeket a próbáld ki!

|

Összeszedtünk pár olyan kiváló játékot, melyekre elegendő mindösszesen egyetlen egy délután is.

Hirdetés

Természetesen mi is nagyon szeretjük az olyan grandiózus játékokat, melyek akár száznál is több órára a képernyő elé szegeznek bennünket, de az embernek nincs mindig ennyi ideje kedvenc hobbijára. Olykor csak egy rövidke délután adatik meg a játékra, de szerencsére nem kevés egyébként remek cím közül válogathatnak azok is, akik gyors, kompakt élményre vágynak.

Az alábbi videóban mi most pontosan ilyen játékokat szedtünk egy listába. Olyan remek címeket kerestünk, melyek teljes végigjátszásához elég egy délután is.

Hirdetés

Ti mikkel egészítenétek ki a videóban látott játékok listáját? Írjátok meg mindenképpen kommentben, ahogy azt is, hogy a felsoroltak közül nektek melyik cím a személyes kedvencetek!

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)