Hirdetés

Csak gyerekeket szórakoztat a Ms. Marvel sorozat?

|

Videós Ms. Marvel kritikánkban többek között erre a kérdésre is megpróbálunk választ adni.

Hirdetés

Nemrég véget ért a mindösszesen csak hat epizódot felölelő Ms. Marvel sorozat, mi pedig nem véletlenül adtuk írott kritikánknak és az alábbi videónak is a "Nickelodeonba oltott MCU" címet. Ez ugyanis tényleg az első olyan Marvel-széria, ami kifejezetten a fiatalabbakat célozza meg.

De akkor most felnőtt fejjel már le sem érdemes ülni a Ms. Marvel elé? Nos, ennél cseppet árnyaltabb a helyzet.

Hirdetés

Az alábbi kritikában részletesen elmeséljük, mennyire maradt hű a széria a képregényekhez, min változtatott, és összességében milyen élményt kínál.

Lent, a kommentek között mindenképpen meséljétek el azt is, hogy nektek hogy tetszett a Ms. Marvel sorozat! A komoly spoilereket viszont kérünk, kerüljétek el, erre megpróbáltunk mi is odafigyelni.

Ha a jövőben is kíváncsiak vagytok az általunk gyártott tartalmakra, akkor iratkozzatok fel, és ha esetleg támogatnátok is a munkánkat, a szuperköszönet, valamint a csatornatagság segítségével erre is ehetőségetek van - hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)