Hirdetés

Csak megmenti a széria becsületét a Need For Speed Unbound?

|

Hosszú ideje vártunk már arra, hogy végre megjelenjen egy igazán jó Need For Speed.

Hirdetés

A 2019-es Need for Speed Heat óta nem jelent meg új "fő" játék az NfS szériában, és ezt talán nem is nagyon bánták azok, akiknek rendre csalódnia kellett az újabb részekben. Most viszont (bár a körítés minimum megosztónak mondható) elég sokan várták a friss megjelenést, a Need for Speed Unbound mögött ugyanis az a Criterion Games áll, akik korábban a Burnout-játékokkal és a 2010-es évek elején NfS-fronton is bizonyítottak.

Az alábbi videós tesztünkből kiderül, egészen pontosan hogy sikerült az Unbound, mennyire zavaró a fiatalosnak szánt külcsín, valamint az is, hogy jobban jártunk-e a Criterionnal, mint korábban a Ghost Games csapatával.

Hirdetés

Nektek mi a véleményetek a Need for Speed Unboundról? Írjátok meg lent, a kommentek között! 

További tesztekért és más videós tartalmakért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)