Hirdetés

Gamescom 2018 - megint zárt ajtók mögött láttuk a Cyberpunk 2077-et

|

Nagyon szomorúak vagyunk, hogy pár új képen kívül nem mutathatunk nektek semmit, de legalább mesélünk kicsit a helyszínről az élményről, és hogy mi változott az E3 óta.

Hirdetés

Biztosan észrevettétek már, hogy Kaci és Csirke úgy koptatja a lábát a gamescom 2018 területén, hogy csak úgy sistereg a padló. Szegény srácok arcán már látszik a fáradtság, de igyekeznek minden élmény magukba szívni, itt olvashattok is tőlük pár előzetest mindarról, ami volt szerencséjük kipróbálni vagy látni a rendezvényen.

Hirdetés

Mi itthon kicsit reménykedtünk titkon (bár ez a remény igen halovány volt), hogy a Cyberpunk 2077 többet mutat majd magából az utca emberének is, de a recept maradt: zárt ajtók mögött nézhettek a srácok egy kicsit felturbózott demót. Irigyeljük is őket, például ezért:

Megérte másodjára is megnézni a #cyberpunk2077 demót.

GameStar Hungary (@gamestarhu) által megosztott bejegyzés,

Mi kaptunk pár új képet, tapsikolhatunk a sarokban, de Csirke és Kaci legalább elmeséli most gyorsan, mit is láttak, milyen volt az élmény. Nyilván a szavak kevesek ilyenkor, a hype vonatra akkor lehet kényelmesen felülni, ha látunk végre mi is valamit a nagyra álmodott világból, de addig is érjétek be valahogy ti is ennyivel:

Ha többet akartok látni, van még hely a szívetekben, ha tenni akartok az emberiség fejlődéséért bármit is, az alábbi gomb megnyomásával már egy lépéssel közelebb vagytok a megváltáshoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)