Hirdetés

Dark Souls kártyajáték 2. rész - High Lord Wolnir odacsap

|

A második részben már neki is ugrunk a Dark Souls játékok egyik legemlékezetesebb főellenfelének.

Hirdetés

Hosszú ideje ígérjük nektek, most azonban már tényleg elindult legújabb társasjátékos sorozatunk, amelyben a Dark Souls kártyajátéknak esett neki kis csapatunk.

Hirdetés

A második részben belehúzunk, és rövid felvezetés utáni nekiveselkedünk High Lord Wolnirnak, akit biztosan nem kell bemutatni a Dark Souls 3 játékosainak. Legalább olyan érdekes egyébként ez a bossfight a társasban is, mint anno a videojátékban volt. Lessétek is meg gyorsan, hogy boldogulunk az öreggel.

Eddig egészen jól haladunk, kár lenne pont a folytatásról lemaradni. Iratkozzatok fel a csatornánkra annak rendje s módja szerint, és így biztosan nem történhet meg ez: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)