Hirdetés

Dark Souls kártyajáték 3. rész - behúztuk a játék legmenőbb páncélját

|

Lassan a végéhez közeledik a Dark Souls kártyajáték sorozatunk, a csapat már majdnem készen áll a végső összecsapásra.

Hirdetés

Eddig egész ügyesen menedzseltük az erőforrásainkat és nem kerültünk kifejezetten szoros helyzetbe, de akárcsak a videojátékban, itt is egy pillanat alatt fejre állhat minden.

Hirdetés

Mivel a második nagy összecsapásban az Abyss Watchers vár ránk, igyekszünk a lehető legjobban felkészülni, összefarmolni annyi lelket, amennyit csak lehet, hogy ha eddig ilyen szépen eljutottunk, akkor ne az utolsó bosson hasaljunk el. Hogy ez hogy sikerül, az az alábbi videóból kiderül.

Eddig egészen jól haladunk, kár lenne pont a folytatásról lemaradni. Iratkozzatok fel a csatornánkra annak rendje s módja szerint, és így biztosan nem történhet meg ez: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)