Hirdetés

Dark Souls kártyajáték 4. rész - egyetlen esélyünk maradt

|

Kicsit ugrottunk az időben, és elérkeztünk a végjátékhoz. A negyedik és egyben utolsó részben kis csapatunk a végső boss ellen veszi fel a harcot.

Hirdetés

Négyfős kalandozócsapatunk elérkezett a Dark Souls kártyajáték legkeményebb kihívásához, az Abyss Watcherekkel kell megküzdenünk az utolsó videóban. 

Hirdetés

Kicsit felpörgettük az eseményeket, mert bármennyire is szórakoztató alapvetően a Dark Souls kártyajáték, azért a végtelen hosszú grindelést nem a legszórakoztatóbb nézni. Éppen ezért ugrottunk egy kicsit az időben és az utolsó videó pont ott veszi kezdetét, mikor már a végső boss előtt áll a csapat. Nézzétek meg, sikerül-e lenyomnunk az Abyss Watchereket. Mivel már ötször pihentünk a tábortűznél, ha esetleg elbukunk, akkor nincs több próbálkozás, az egész játékot elveszítjük. 

Dark Souls kártyajáték videósorozatunk tehát véget ért, a felvételeket már egy külön lejátszási listában is megtaláljátok YouTube-csatornánkon. Természetesen a jövőben is ékreznek majd társasjátékos videót, ha pedig nem akartok lemaradni róluk még véletlenül sem, akkor mindenképp bökjetek rá erre a csinos kis gombra itt lent:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)