Hirdetés

Már megint magunkat kínozzuk - Dark Souls Remastered Livestream

|

A Dark Souls Remastered tökéletes lehetőség, hogy azok is megismerkedjenek a szériával, akiknek eddig kimaradt.

Hirdetés

Kénytelen vagyok beismerni, hogy soha nem Dark Soulsoztam. A Bloodborne-t megvettem a megjelenés napján, de az első bosst sem vertem le benne (jó befektetés volt). De majd most!

Hirdetés

Egyedül persze most is nagyon nehéz lenne rávenni arra, hogy a vasárnapomat ordítozással töltsem, de Csirke, házi szakértőnk felajánlotta, hogy átugrik és megtanítja az alapokat. Aztán amikor összeomlok idegileg (ez várhatóan valamikor a 3. halál környékén következik majd be), akkor átveszi a kontrollert, és megmutatja, hogy hogy is kell csinálni.

Állítólag minél több új feliratkozónk van, annál magasabb lesz az fps Blighttownban. Most segíthettek, hogy ne szívjunk vele:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)