Hirdetés

Dark Souls társasjáték unboxing - kibontottuk a világ egyik legszebb társasát

|

Végre megérkezett egy régóta várt csomagunk, tartalmát pedig Csirke és Kaci egy különleges vendég társaságában fedezte fel, velünk tartott a Fun with Geeks csatorna ötletgazdája, daev is.

Hirdetés

Hónapokkal ezelőtt Csirke álmosan kortyolgatta a kávéját az egyik reggeli GSO ügyelete alatt, mikor megakadt a szeme a Dark Souls társasjáték Kickstarter kampányán. Szerkesztőnk nem is húzta sokáig a dolgot, egyből lecsapott egy példányra. 

Azóta hosszú idő telt el, Csirke pedig hiába leste a postaládáját nap mint nap, nem jött a várva várt értesítő. Most viszont végre csöngetett a postásnéni a hatalmas barna dobozzal, így Csirke egyből rohant is a szerkesztőségbe, ahová nem csak Kacit hívta magával, hanem a magyar YouTube-élet társasjáték felelősét, a Fun with Geeks csatorna atyját, az örökifjú daevet is. 

Nem véletlen ez a közös felvétel, hiszen a fiúk hamarosan játszani is fognak az elképesztően részletes figurákkal telepakolt Dark Souls társassal, azt a felvételt majd a Fun with Geeks csatornán tudjátok megnézni - bizony, nemsokára visszatérnek a társasos videók. Most viszont bökjetek rá gyorsan a nagy lejátszás gombra, és nézzétek meg az említett unboxing videót. 

Ha nem szeretnétek lemaradni a későbbi videóinkról sem, mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára. Amennyiben pedig később is vevők lennétek társasjátékos tartalmakra, komment formában jelezzétek nekünk ezt a nemes igényt! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)