Hirdetés

Dark Souls: The Board Game - vajon sikerült legyűrnünk a főellenséget?

|

Régóta adósotok vagyunk már ezzel a videóval, most azonban végre valóban meg tudjuk mutatni, mire volt képes kicsiny csapatunk a Dark Souls: The Board Game főbossa ellen.

Hirdetés

A Dark Souls: The Board Game videósorozat első, második, harmadik, negyedik és ötödik részét ezekre a linkekre kattintva éritek el. 

Hosszú idő telt el azóta, hogy Csirke, Gócza és Kaci régi barátunk, daev társaságában nekivágtak a Dark Souls: The Board Game embert próbáló kihívásainak. A Fun With Geeks csatornán a játék minibossáig jutottak el a srácot, de természetesen itt nem álltak meg, és nekimentek a főellenségnek is.

Hirdetés

Kalandos volt ennek a videónak a sorsa, nehezen akart elkészülni, volt, hogy azt hittük, teljesen elveszett a felvétel, de végül hosszú csúszás után azért meg ebben az évben sikerült megosztanunk veletek. A felvétel előtt még gyorsan lezavartak pár kört a fiúk, az így kifarmolt lelkekért cserébe pedig olyan cuccokat szereztek, amelyek birtokában már nem voltak teljesen esélytelenek a Dancer of the Boreal Valleyvel szemben. Persze így sem sétagalopp leverni a Dark Souls társas egyik főbossát, hosszú és vérre menő harcra számíthattok az alábbi videóban. 

2018-ban is érkezni fogunk társasjátékos videókkal, ha ezekről sem szeretnétek lemaradni, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar hivatalos YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)