Hirdetés

Darksiders: Genesis - War áll az új trailer középpontjában

|

Nem csak a most bemutatkozó Strife-ot irányíthatjuk majd a széria spin-offjában.

Hirdetés

Egészen szórakoztatónak tűnik a Darksiders: Genesis, mely bár első látásra erősen hasonlít a Diablo III-ra, valójában sokkal többet kínál. Lesznek benne például platformer részek, úgy küzdhetünk kooperatívan, hogy akkor sem kell egymás közelében maradnunk, ha egy kettéosztott tévé előtt ülünk, és persze egy izgalmas, érdekes sztorit végigjátszva többet megtudhatunk a Darksiders univerzumának eseményeiről.

Hirdetés

A játék még idén megjelenik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Switchre és Google Stadiára, de pontos dátumot egyelőre nem tudunk. Addig is adagolják a trailereket, melyek közül a maiban Waré lett a főszerep, akit jól ismerhetünk az első részből. Láthatjuk megtörten térdelni, lóháton kalandozni, és megnézhetjük, mire képes harc közben; kattintsatok, nézni jobb, mint olvasni róla.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)